Italienska väskor utan läder, ekologiskt hållbara väskor utan läder från Italien

"Vi ärver inte jorden från våra förfäder; vi lånar det av våra barn." Indianskt ordspråk

Petite Miss Jeans
Small, spacious Lycra Handbag
€105.00
Lieve Backpack (red)
Nylon and Calfskin Backpack
€82.00
La Miss Dreamy Handbag (honeydew)
Light and Spacious Lycra Handbag
€130.00
Petite Miss Casino
Small, spacious Lycra Handbag
€105.00
Nastro Medium (chestnut)
Cotton Canvas & Leather Handbag
€210.00
Cindy (navy blue)
Cotton canvas & leather shoulder bag
€170.00

Vår samling av italienska väskor utan läder

Italienska veganska läderväskor

Italienska hybridväskor

Italienska strandväskor

Klicka här för att se alla våra italienska icke-läderprodukter

Om italienska väskor utan läder

italian non leather bags

Italienska väskor utan läder finns i alla former och storlekar

Veganskt läder

Våra väskor utan läder är helt veganska, grymhetsfria och gjorda av de bästa växtbaserade ekologiska, ekologiskt hållbara materialen på marknaden.

Veganskt läder, eller konstläder, är fraser som används för att helt enkelt beskriva material som ser ut och känns som läder, men som har tillverkats av antingen växtbaserade och/eller konstgjorda material. Den har tillverkats utan djurplågeri och är, med planeten i åtanke, i huvudsak miljövänlig och biologiskt nedbrytbar.

Olika namn och olika material används runt om i världen för läderalternativ, men det finns säkert en växande marknad för mer naturliga, snällare material som ska produceras. Italien ligger i tysthet i framkant när det gäller att uppfinna, producera och använda många av dessa material för designerväskor i konstläder.

Hybridväskor

Ett stort antal av våra väskor är gjorda av en blandning av naturliga växtbaserade material och italienskt kalvskinn. Anledningen till att läder läggs till är att det är starkare och i allmänhet används det för handtag, remmar och runt alla kanter på väskorna. Läder används även till dekoration och en del av designen på väskan kommer att vara att kroppen är i hampa, canvas eller raffia och kommer att vara i läder, eller tvärtom.

Vi var osäkra på hur vi skulle kategorisera dessa påsar med en blandning av material men bestämde oss till slut för att Hybrid Bags sammanfattade exakt vad de är.

Att använda läder för att stärka svaga punkter ger möjlighet till att använda svagare material som bomull, siden, chenille, raffia och ull. Kombinationen av dessa material och lädret gör att säsongens design kan vara mycket mer varierad. Till exempel ull eller fuskpäls och läder på vintern och bomull eller siden med läderhandtag på sommaren.

Strandväskor

Strandväskor är i allmänhet stora för att få plats i strandhanddukar, kläder, vatten, böcker, solkräm och andra föremål du behöver ha med dig till och från stranden. De måste vara starka, lätta och lätta att bära hur fulla och tunga de än är.

Canvas är ett populärt material för strandväskor eftersom det är exceptionellt starkt, slitstarkt, vattentåligt och tvättbart.

Traditionellt var de flesta strandväskor gjorda av halm, men under de senaste åren har stråväskor blivit ett modeplagg och ses nu oftare som en snygg accessoar.

uppåtpil