Italienska läderväskor

"Du kanske har universum om jag får Italien." Guiseppe Verdi

Gaby (prune)
Pretty, compact, vintage style leather bag
€128.35
Pisa (black)
Large, extremely soft leather shoulder bag
€134.00
Giulia (green)
Prestigious calfskin leather wallet
€97.50
Ivrea (azzurro)
Smart, classic Italian leather handbag
€142.99
Nepi (violet)
Timeless Classic Italian Leather Bag
€173.25
Asti (chestnut)
Croc-embossed Vegetable-tanned Leather bag
€264.00

"Jag har fått min vävda Vintage läderväska på rekordtid. Vilken tjänst, lysande. Väskan är utsökt underbar - precis vad jag behövde. Tack."
Victoria L. (UK)

"Jag älskar min väska. Läderkvaliteten är överlägsen och väskan är mycket välgjord. Det är bara vackert! Det här företaget är också mycket lätt att hantera. Underbart företag och produkter - jag rekommenderar starkt!"
Lisa C. (USA)

"Jag hittade Italy Gifts Direct helt av en slump. Jag blev omedelbart ansluten, särskilt med läderhandväskor och portföljer. Jag är säker på att detta inte är enda gången jag köper från Italy Gifts Direct och jag skulle inte tveka att rekommendera dem."
Gail C. (UK)

"Den italienska butiken är en underbar plats att handla. Kvaliteten på varorna är utmärkt. Kundtjänsten är fantastisk. Frakten går snabbt. Vi var stolta över varorna och personlig kundvård. De är definitivt rankade fem stjärnor!"
Deborah T. W. (USA)

Italienska läderväskor är bland de mest eftertraktade tillbehören i världen. Läderens höga kvalitet och en lång tradition av skickligt hantverk har gjort det möjligt för Italien att bygga ett rykte som den ledande tillverkaren av läderväskor i världen. Vi erbjuder ett brett utbud av italienska läderväskor i både klassiska och moderna stilar, inklusive handväskor, plånböcker, ryggsäckar och axelväskor. Alla våra läderväskor är tillverkade i Italien, från äkta, italienskt läder av hög kvalitet, skapade av skickliga hantverkare och kvinnor och skickas från Italien till platser över hela världen. Om du letar efter en italiensk läderväska hittar du många olika stilar att välja mellan när du bläddrar bland våra olika kollektioner.

Våra kollektioner av italienska läderväskor

Handväskor

Axelväska

Ryggsäckar

Resväskor

Herrväskor

Affärsväskor

Plånböcker kvinnors

Plånböcker män

Lyxig samling

Om italienskt läder

Italiaanse leren tassen, leren tassen uit italië
Toscana, hemmet för italienska läderväskor

Vilka är de bästa läderväskorna?

  • Italienska läderväskor
  • Italienska läderväskor
  • Italienska läderväskor
  • Italienska läderryggsäckar
  • Italienska läderväskor för män
  • Italienska läderväskor
  • Italienska läderväskor

Du kan också välja från vårt kompletta sortiment av italienska läderväskor genom att besöka avsnittet 'Alla läderväskor', eller så kan du bläddra bland olika kategorier av italienska läderväskor som listas i avsnittet 'Italienska väskor' på vår meny eller genom att använda länkarna nedan.

Alla våra italienska läderväskor är tillverkade av äkta italiensk läder av hög kvalitet.

Italien har rykte för att göra några av världens bästa läderväskor och du kommer att upptäcka att om du letar efter någon form av italiensk läderväska, oavsett om det är en liten vintage läderväska eller en italiensk lyxväska, alla av våra läderväskor är tillverkade i samma höga kvalitet.

Om du letar efter en äkta italiensk läderhandväska, tillverkad i Italien av toskansk läder av högsta kvalitet, är du på rätt plats. Vi har ett brett utbud av olika stilar av väskor, italiensk läder axelväska, italiensk läder tote väska, italiensk läder shopper, italiensk läder crossbody väska och italienska läder koppling väska, alla lämpliga för vardagligt bruk, arbete, speciella tillfällen och kväll. Våra exklusiva läderväskor i läder är handgjorda i Italien och finns i ett brett utbud av spännande, moderna och traditionella stilar.

Läderväskor

En handväska, som namnet antyder, är en som bärs i handen eller, om remmarna är tillräckligt långa och bekväma nog, över handleden. Vi har flera som har ett avtagbart band som gör att de kan användas antingen som en handväska eller som en axelväska. Vi har till och med en innovativ stil med handväska, som med hjälp av ett smart system av remmar kan användas som en handväska, som bärs över handleden, som en axelväska eller som en ryggsäck. Vi har ett brett sortiment av läderväskor av mycket hög kvalitet i många olika stilar, färger och storlekar och hoppas att du kommer att kunna hitta den handväska du har letat efter.

Läder axelväskor

En axelväska har vanligtvis långa remmar och är utformad för att bäras över en axel. Många av våra axelväskor har också ett mindre handtag som gör att du kan bära dem som en handväska om du vill. Axelväskorna i vår butik finns i en mängd olika stilar, inklusive den ständigt populära totepåsen och shopparen.

En totepåse, även känd som en shopper, tenderar att vara mjuk och lätt och har dubbla handtag som är ganska långa. Den faktiska väskan är vanligtvis ganska stor med en bred öppning för enkel åtkomst och mer utrymme än en genomsnittlig axelväska. Denna väskstil är perfekt för mödrar med spädbarn eller småbarn, för dagar ute när du behöver ha med dig mer än vanligt eller för en rolig dag med shopping.

Våra andra stilar av axelväskor tenderar att ha löstagbara och helt justerbara remmar som gör att du kan använda dem på en mängd olika sätt, som en handväska, axelväskor av olika längd eller som korsväska.

Läder affärsväskor

Många olika typer av väskor kan användas för affärer idag med messenger väskor och ryggsäckar som ofta ersätter den traditionella läderportföljen. Med tillkomsten av smartphones och surfplattor har män nu mer än bara en plånbok att bära med sig dagligen. Med detta i åtanke har vi inkluderat väskor och ryggsäckar i våra affärssektioner som alla är lämpliga för både män och kvinnor.

Den mer traditionella stilen av läderväskor vi har varierar från små, smala portföljer till den stora skolväskan i gammaldags stil. De kommer alla i det normala solbruna, bruna och svarta läderet som hör samman med affärspåsar, men många kommer i vackert färgat läder i färger som blått, levande rött och grönt.

Många av ryggsäckarna i detta avsnitt är ganska små, men tillräckligt stora för smartphones, surfplattor, små bärbara datorer och dokument. Detta ger dem också ett dubbelt syfte eftersom de kan användas på helger och av andra skäl än arbete. Några av ryggsäckarna är dedikerade affärspåsar med kortplatser för pennor, telefoner och visitkort och är tillräckligt stora för att bära en bärbar dator i full storlek.

En messenger-väska är utformad på den gamla "post" -väskan och har vanligtvis två eller tre fack och en flik i full storlek som stänger över hela väskan. Våra messenger-väskor finns i många olika storlekar, med de större som enkelt kan hålla en surfplatta och en hel del dokument, samt din telefon, plånbok och andra väsentliga saker. Våra dyrare stilar av messenger väska är gjorda av vintage läder vilket innebär att de inte bara kommer att hålla hela livet utan också kommer att se bättre ut med åldern. En mindre budväska är en mycket populär stil för män att använda dagligen, snarare än bara för arbete.

Läderresväskor

Läderresväskor är en bra investering, de är starka, slitstarka och ska hålla i evighet. De finns i olika stilar, främst duffel och ryggsäck, men det finns några som är mer fyrkantiga eller rektangulära. Alla väskor i resesektionen är perfekta väskor för när du flyger. Alla våra resväskor stängs med dragkedja i full längd och har vanligtvis två extra remmar med starka spännen. Nästan alla har metallknoppar på basen för att skydda resväskan så mycket som möjligt.

Duffel resväskor är kanske den mest traditionella formen och har mycket utrymme inuti eftersom det tenderar att vara bara ett fack. De har bekväma, vadderade handtag och levereras vanligtvis med en avtagbar axelrem som gör att du kan bära den som den gamla stilväskan. Det gör dem lätta att bära på och av plan eftersom du kan använda det vanliga handtaget när du är i folkmassor och sedan bära duffelväskan på axeln när du går någon gång.

Ryggsäckarna i detta avsnitt är större än ryggsäckarna i affärssektionen. De brukar bara ha ett stort fack inuti och en mängd extra fack på utsidan. Dessa extra fack gör dem till det perfekta handbagaget eftersom du kan förvara föremålen du vill ha med dig på planet på ryggsäckens utsida för enkel åtkomst och minimalt krångel. Alla våra ryggsäckar har vadderade, bekväma remmar och är lätta att bära. Som med affärsväskorna är de dyrare ryggsäckarna gjorda i slitstarkt vintageläder av hög kvalitet.

Ryggsäckar i italienskt läder

Ryggsäckarna i denna avdelning är större än ryggsäckarna i affärsavdelningen. De brukar bara ha ett stort fack inuti och en mängd ytterligare fack på utsidan. Dessa extra fack gör dem till den perfekta bär- eller förvaringsväskan eftersom du kan förvara föremålen du vill ha med dig på planet på utsidan av ryggsäcken för enkel åtkomst och minimalt krångel. Alla våra ryggsäckar har vadderade, bekväma remmar och är lätta att bära. Precis som med affärsväskorna är de dyrare ryggsäckarna gjorda av slitstarkt vintageläder av hög kvalitet.

Läderplånböcker eller plånböcker är förtjusande billiga presenter och för den som letar efter mer extravaganta läderpresenter finns det massor av italienska läderväskor av hög kvalitet att välja mellan.

Historien om italienska läderväskor

Italien har arbetat med läder sedan saracenerna introducerade kunskaperna i Palermo, på Sicilien, omkring 1000 e.Kr. Omkring 1300 e.Kr. flyttade produktionen till Santa Croce-området i Florens, som fortfarande är centrum för tillverkning av italienska läderväskor idag. De kända handväskmärkena i Italien, som Prada, Armani, Fendi och Dolce & Gabbana är välkända över hela världen. Guccis handväskor blev kända på 1950-talet när kändisar som Jackie Kennedy, Elizabeth Taylor och Grace Kelly blev beskyddare. Men det är inte bara just dessa märken som representerar den höga kvaliteten på italienska läderväskor.

Uppåtpil