Vad säger våra kunder?

"Det är stor skillnad på en nöjd kund och en lojal kund. Nöj dig aldrig med "nöjd"." Shep Hyken

Kundberättelser

Kundberättelser

Våra nöjda kunder

"Jag har fått min vävda Vintage läderväska på rekordtid. Vilken tjänst, lysande. Väskan är utsökt underbar - precis vad jag behövde. Tack."
Victoria L. (UK)

"Jag är ett stort fan av italienskt kaffe och letade efter en viss uppsättning koppar för att servera det. Jag testade många webbplatser, till och med tillverkaren av kopparna, och kunde inte köpa dem. Polly på Italy Gifts Direct svarade snabbt. De kunde hitta uppsättningen och skicka den till mig över hela världen på mindre än en vecka. Jag fick en välpackad uppsättning med 6 koppar och fat i utmärkt skick. Jag blev också förvånad över hur prisvärda de var. Italy Gifts Direct kom igenom för mig och de kommer också för dig!"
Jim V. (USA)

"Jag älskar min väska. Läderkvaliteten är överlägsen och väskan är mycket välgjord. Det är bara vackert! Det här företaget är också väldigt lätt att hantera. Jag beställde felaktigt fel väska och de gjorde retur och byte till en mycket smidig process. Underbart företag och produkter - jag rekommenderar starkt!"
Lisa C. (USA)

"Jag har precis fått de varor jag beställt från Italy Gifts Direct. Jag är absolut nöjd med ostbrädorna i olivträ som gjordes speciellt efter att jag beställde mig och med de vackra olivträpärlorna också. Keramiken är också så vacker. Allt kom inpackat mycket noggrant och leveransservicen var perfekt med varorna som kom mycket snabbare än jag förväntade mig. Pollys kundvård är oöverträffad - hon kunde prata med hantverkskonstnärerna om några speciella önskemål jag hade och allt ordnades snabbt och effektivt. Polly höll mig mycket väl informerad om varje steg. Jag skulle verkligen rekommendera Italy Gifts Direct till andra och hoppas kunna använda sina tjänster själv igen för länge. Mycket många tack."
Nancy B. (Scotland)

"Italy Gifts Direct är en underbar plats att handla. Kvaliteten på varorna är utmärkt. Kundtjänsten är fantastisk. Om du behöver hjälp med att välja en gåva kan de vägleda dig till det perfekta valet. Frakten går snabbt. Vi var stolta över varorna och personlig kundvård. De är definitivt rankade fem stjärnor!"
Deborah T. W. (USA)

"Att hitta Italien gåvor direkt var den lyckligaste olyckan! Jag kommer från en mycket stor och mycket stolt italiensk-amerikansk familj och jag behövde en sista minuten julklapp till en familjemedlem. Efter en snabb sökning hittade jag Italy Gifts Direct och alla de underbara italienska hantverksmässiga varorna som finns på deras webbplats, och jag visste just då och där att jag skulle köpa något från butiken. Istället för jul beställde jag en underbar ostbräda till min farbrors födelsedag. Polly, som hanterar sin kundtjänst, var inget annat än fantastiskt för att hjälpa mig att välja den perfekta presenten och hålla mig informerad under hela processen (hon tog till och med bilder av min tavla innan den skickades!). Styrelsen anlände tidigt, vilket var fantastiskt eftersom festen hamnade tidigare än förväntat och överträffade allas förhoppningar och förväntningar. Min farbror är över månen förälskad i kvaliteten på olivträet (han är en snickare själv), och mus- / knivhållaren är en söt touch som alla får en spark ur. Italy Gifts Direct bör finnas på allas korta lista över presentalternativ. Den enda nackdelen har varit den avund som styrelsen har orsakat, för nu måste jag beställa något för min mamma, mina systrar, min moster... Bra att alternativen är rimliga!"
Alex M. (USA)

"Att beställa två julklappar från Italy Gifts Direct den senaste säsongen har varit en av de trevligaste upplevelserna jag har haft i flera år. Från det första ögonblicket jag upptäckte webbplatsen kunde jag se att detta var något speciellt. Och när de underbara, handskärna skålarna anlände till USA, i tid till jul (precis som utlovat!), Hade jag mer än rätt! Två vackra och helt olika bitar, huggade speciellt för min beställning, vackert gjorda, vackert färdiga, packade för att motstå bomben och med grundliga instruktioner om hur de sköts. Naturligtvis är mottagarna glada! I den här eran av slipshod-varor - plast, fiberboard eller på annat sätt - kommer dessa vackra skålar att leva för alltid, lika vackra som de är nu. Polly var underbar på att hålla mig informerad om deras framsteg och hanterade också alla importpapper. Underbar!"
Jennifer W. (USA)

"Vi har köpt flera produkter från Italy Gifts Direct och har alltid varit stolta över kvaliteten på varorna. Priserna är också utmärkta och leveransen är alltid snabb. Ett bra företag att hantera. Tack för att du har gjort sådana underbara pärlor från Italien tillgängliga. Du hör snart av oss igen!"
Malene & Liam N. (New Zealand)

"Jag hittade Italy Gifts Direct av en slump att surfa en dag på webbplatsen Understanding Italy (vilket är förresten fantastiskt och väl värt att läsa för alla som är intresserade av allt italienskt). Jag blev omedelbart ansluten, särskilt med läderhandväskor och portföljer. Polly var oerhört hjälpsam med att ge mer information om den produkt jag var intresserad av och kom alltid tillbaka direkt med ett vänligt svar. Jag är säker på att detta inte är den enda gången jag köper från Italy Gifts Direct och jag skulle inte tveka att rekommendera dem."
Gail C. (UK)

Uppåtpil