Corporate Gifts from Italy

"Appreciation is a wonderful thing. It makes what is excellent in others belong to us as well." Voltaire

About Italian Corporate Gifts

italienska företagspresenter, företagspresenter från italien
Italienska företagsgåvor

"Från början till slut; processen att hitta, kommunicera med, beställa, betala och ta emot vår beställning kunde inte ha varit en enklare och stressfri upplevelse.
Jag skulle definitivt, utan att tveka, använda tjänsterna från Italy Gifts Direct igen. Jag är ett fan!"
Peta-Ann S. (Företagspresentkund)

Många organisationer letar efter ovanliga föremål som de kan ge som företagspresenter. Italy Gifts Direct har ett brett urval av handgjorda italienska produkter som är perfekta affärspresenter. Vår tillverkad i Italien keramik, läder, Muranoglas och olivträ, varav många kan anpassas eller märkas, är fantastiska individuella och ovanliga företagspresenter, alla levererade direkt från Italien

Prata med oss om din konferens, event eller andra företagspresentbehov, så sätter vi ihop ett urval av alternativ som du kan överväga. Vi har många produkter som kan anpassas eller märkas, vilket gör perfekta företagspresenter. Våra keramiska produkter är alla handmålade, så en logotyp eller ett budskap kan läggas till på en liten tallrik eller fat i en befintlig design, eller så kan en unik design skapas, med alla individuella krav. Dessutom kan vissa läderprodukter stämplas, till exempel nyckelbrickor, musmattor, kreditkortsplånböcker eller personliga arrangörer. Vissa Murano Glass föremål som vinflaskproppar, flasköppnare eller nyckelringar kan vara utmärkta företagspresenter. Det är också möjligt att skräddarsy produkter som kan skrivas på deras metallelement. Dessutom har vi ett utbud av olivträprodukter som kan skrivas in med ett meddelande eller en logotyp med laser, vilket gör en verkligt unik företagspresent. Vänligen kontakta oss för att diskutera dina krav.

italienska företagspresenter, företagspresenter från italien
uppåtpil