Våra italienska keramiksamlingar

"... och den som en gång har känt det här landet kan aldrig vara helt fri från nostalgi för det." DH Lawrence

Raccolto
Traditional, rustic, Sicilian tiles
€134.99
Rovente - set of 3 plates
Handmade, traditional ceramic plates from Sicily
€69.99
Owl - Large
Handmade, traditional ceramic tile from Sicily
€36.99
Vortice - set of 3 plates
Handmade, traditional ceramic plates from Sicily
€69.99
Portulaca - set of 3 plates
Handmade, traditional ceramic plates from Sicily
€69.99
Fogliame Classico
Blue and white ceramic candlestick
€129.99

Med hjälp av traditionella tekniker för italiensk keramikproduktion är vårt omfattande utbud av färgglada, dekorativa, handmålade italienska keramik en underbar firande av det traditionella livet i Italien. Varje bit är kärleksfullt målad för hand, vilket gör den helt unik.

"Jag är ett stort fan av italienskt kaffe och letade efter en viss uppsättning koppar för att servera det. Jag fick en välpackad uppsättning med 6 koppar och fat i utmärkt skick. Jag blev också förvånad över hur prisvärda de var. Den italienska butiken kom igenom för mig och de kommer också för dig!"
Jim V. (USA)

"Jag har precis fått de varor jag beställt från Italy Gifts Direct. Keramiken är så vacker. Allt kom inpackat mycket noggrant och leveransservicen var perfekt med varorna som kom mycket snabbare än jag förväntade mig. Jag skulle verkligen rekommendera Italy Gifts Direct till andra och hoppas kunna använda sina tjänster själv igen för länge. Mycket många tack."
Nancy B. (Scotland)

'Sicilien' porslin

Kakelkollektionen

Klockkollektionen

Kaffekoppsamlingen

Ljusstake-samlingen

Klicka här för att se alla våra keramikprodukter

Om italiensk keramik

Keramik Italien, italienska keramikgåvor, handmålad italiensk keramik, handgjord keramik Italien

Italiensk keramik och keramikproduktion

Italiensk keramik

  • Italienska keramiska tallrikar
  • Italienska keramiska skålar
  • Italienska keramiska koppar
  • Italienska keramiska plattor
  • Italienska keramiska klockor
  • Italienska keramiska ljusstakar

Vårt "Sicilien" porslin har en rad handmålade ljusfärgade tallrikar, tillgängliga i tre storlekar.

I vår "Ljusstake" -kollektion hittar du en rad handgjorda och handmålade traditionella sicilianska ljusstakar som framkallar den unika kulturen på Sicilien.

Vi har också en rad vackra handmålade sicilianska plattor.

I vår "Rustik" -kollektion är den italienska keramiken vi erbjuder handmålade i tre charmiga mönster: "Flower Garland", "Rural Scene" och "Fruit Harvest, som finns med blå eller grön kant.

Även om vi bara visar vissa artiklar i varje design, är alla artiklar tillgängliga i någon av designerna efter specialbeställning.

Våra italienska dekorerade porslin inkluderar: handmålade kannor, handmålade keramiska skålar och handgjorda italienska tallrikar som perfekt representerar Medelhavets livsstil, och är det perfekta komplementet till långa, avslappnade, familjeluncher ute i solskenet...

Våra handmålade keramiska köksredskap inkluderar: förvaringsburkar, handmålade italienska tallrikar, italienska keramiska skålar och handgjorda skedstöd som ger tillbaka goda minnen från en svunnen tid i södra italienska kök, med Nonna som skapar sin magi över en vedeldad spis...

Oavsett om det är keramiska gåvor till en vän eller släkting, eller för att förbättra ditt eget hem med riktiga, handmålade italienska keramik eller handmålade italienska plattor, kommer du säkert att hitta något att le om när du tittar igenom våra italienska keramiksamlingar.

Italiensk keramik

Italien har en lång historia inom produktion av keramik av hög kvalitet. Termen kommer från det grekiska ordet "keramos", vilket betyder lera. Etruskerna var de första som producerade keramik i Italien med sin "Bucchero" -teknik. Sedan under renässansen blev Toscana och Umbrien kända för att producera "Maiolica" -keramik och på Sicilien producerades de berömda "barockplattorna". Men som med allt i Italien har varje region sin egen fascinerande specialitet som de anser vara den bästa av alla!

Uppåtpil