Bröllop Entourage gåvor från Italien

"Gläd dig med din familj i livets vackra land." Albert Einstein

Om italienska Bröllop Entourage I-Do Crew presenter

Bröllop Entourage gåvor från Italien

Italienska Bröllop Entourage I-Do Crew gåvor

Ett bröllop i Italien låter nästan drömlikt. En resa till evigheten med ditt livs kärlek i en historisk katedral eller en naturskön miljö vid havet med dina närmaste vänner vid din sida som har flugit ner för att vara ditt "I do crew". Men som brudparet som planerar ett bröllop, vet du att denna magiska dag kräver mycket hårt arbete från dig och din familj och från de vänner du har valt att vara ditt I-do-team.

Välj ditt italienska bröllopsfölje I-Do Crew-gåvor

Dessa människor som du har valt att ha vid din sida kommer att ägna mycket tid, pengar och ansträngningar för att göra din speciella dag minnesvärd. Från bröllopsoutfiten till generalrepetitioner, resekostnader till Italien, festplanering och dekorationer, dina "tjejer" och "män" kommer att ha stått vid sidan av dig hela tiden.

Bröllop Entourage gåvor från Italien

Det är passande och rätt att tacka efter bröllopet och inte bara med ord. En noggrant utvald gåva kan göra det "Tack" ännu mer uppriktigt.

Osäker på vilka presenter du ska välja ditt bröllopsfölje? Vi har ett brett utbud av autentiska italienska presenter som kommer att göra ditt "Tack" verkligen minnesvärt för din I-Do Crew:

Välj presenter som matchar deras personlighet och stil

När du väljer en present till ditt bröllopsfölje är en sak som bör hålla dig högst upp i ditt sinne personligheten och stilen hos varje person i din besättning. Ett lyxsmycke, läderväska eller en unik sidenscarf kan passa bra för en social och modemedveten person. En vinälskare skulle verkligen uppskatta en handgjord sommelierset i olivträ, komplett med en flaska utsökt italienskt vin.

Bröllop Entourage gåvor från Italien

Även om du förmodligen redan är bekant med smakerna hos dina närmaste vänner och familj, särskilt din brudtärna eller bäste man, kan du behöva studera och lära dig andra besättningsmedlemmars personliga preferenser för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till dem.

Få presenter som firar deras milstolpar.

Under din vistelse i Italien kanske du upptäcker mer om ditt bröllopsfölje som kan hjälpa dig att välja en minnesvärd tackpresent till dem.

Bröllop Entourage gåvor från Italien

Kanske har en av dina brudgummen precis fått en efterlängtad befordran; denna milstolpe kommer att vara ett kärt minne för honom. Att ge honom en gåva för att fira denna händelse är ett sätt att koppla den minnesvärda händelsen till din gåva och bröllop.

Prova Praktiska gåvor

När människor tänker på minnesvärda gåvor, ignorerar de ibland praktiska gåvor för sentimentala. Särskilt med ditt I Do Crew, som består av människor du känner och har bra relationer med, är det en utmärkt idé att få dem saker du vet att de behöver för att uppskatta deras stöd.

Vi har ett brett utbud av presenter i keramik och olivträ som gör mycket praktiska presenter, vi har också några helt unika traditionella italienska pennsatser, bokmärken och brevöppnare.

Lägg till en personlig uppskattning

Oavsett vilket presentval du väljer, ger en bukett med deras favoritblommor och en personlig uppskattning i temat och färgen på ditt bröllop en unik touch till din gåva. Glöm inte att lägga till detta i ditt bröllopsföljes presentpåse!

wedding entourage gifts
uppåtpil