Italienska läderväskor

"Jag har fått min vävda Vintage läderväska på rekordtid. Vilken tjänst, lysande. Väskan är utsökt underbar - precis vad jag behövde. Tack."
Victoria L. (UK)

"Jag älskar min väska. Läderkvaliteten är överlägsen och väskan är mycket välgjord. Det är bara vackert! Det här företaget är också mycket lätt att hantera. Underbart företag och produkter - jag rekommenderar starkt!"
Lisa C. (USA)

"Jag hittade The Italian Shop helt av en slump. Jag blev omedelbart ansluten, särskilt med läderhandväskor och portföljer. Jag är säker på att detta inte är enda gången jag köper från The Italian Shop och jag skulle inte tveka att rekommendera dem."
Gail C. (UK)

"Den italienska butiken är en underbar plats att handla. Kvaliteten på varorna är utmärkt. Kundtjänsten är fantastisk. Frakten går snabbt. Vi var stolta över varorna och personlig kundvård. De är definitivt rankade fem stjärnor!"
Deborah T. W. (USA)

Italienska läderväskor är bland de mest eftertraktade tillbehören i världen. Läderens höga kvalitet och en lång tradition av skickligt hantverk har gjort det möjligt för Italien att bygga ett rykte som den ledande tillverkaren av läderväskor i världen. Vi erbjuder ett brett utbud av italienska läderväskor i både klassiska och moderna stilar, inklusive handväskor, plånböcker, ryggsäckar och axelväskor. Alla våra läderväskor är tillverkade i Italien, från äkta, italienskt läder av hög kvalitet, skapade av skickliga hantverkare och kvinnor och skickas från Italien till platser över hela världen. Om du letar efter en italiensk läderväska hittar du många olika stilar att välja mellan när du bläddrar bland våra olika kollektioner.

Våra kollektioner av italienska läderväskor
"Du kanske har universum om jag får Italien." Guiseppe Verdi
Italienska läderväskor
Italienska läderväskor

Vilka är de bästa läderväskorna?

Italienska läderväskor
Titta på vår italienska läderväska video 'Italian Style'

Vilken italiensk läderväska?

  • Italienska läderväskor
  • Italienska läderväskor
  • Italienska läderväskor
  • Italienska läderryggsäckar
  • Italienska läderväskor för män
  • Italienska läderväskor
  • Italienska läderväskor
Italienska läderväskor
Kollektion 'Handväskor'

Du kan också välja från vårt kompletta sortiment av italienska läderväskor genom att besöka avsnittet 'Alla läderväskor', eller så kan du bläddra bland olika kategorier av italienska läderväskor som listas i avsnittet 'Italienska väskor' på vår meny eller genom att använda länkarna nedan.

Italienska läderväskor
'Otranto' italiensk läder axelväska

Alla våra italienska läderväskor är tillverkade av äkta italiensk läder av hög kvalitet.Italienska läderväskor
'Lucca' italiensk läderryggsäck

Italien har rykte för att göra några av världens bästa läderväskor och du kommer att upptäcka att om du letar efter någon form av italiensk läderväska, oavsett om det är en liten vintage läderväska eller en italiensk lyxväska, alla av våra läderväskor är tillverkade i samma höga kvalitet.

Italienska läderväskor
'Bergamo' handväska

Om du letar efter en äkta italiensk läderhandväska, tillverkad i Italien av toskansk läder av högsta kvalitet, är du på rätt plats. Vi har ett brett utbud av olika stilar av väskor, italiensk läder axelväska, italiensk läder tote väska, italiensk läder shopper, italiensk läder crossbody väska och italienska läder koppling väska, alla lämpliga för vardagligt bruk, arbete, speciella tillfällen och kväll. Våra exklusiva läderväskor i läder är handgjorda i Italien och finns i ett brett utbud av spännande, moderna och traditionella stilar.

Italienska läderväskor

Läderväskor


En handväska, som namnet antyder, är en som bärs i handen eller, om remmarna är tillräckligt långa och bekväma nog, över handleden. Vi har flera som har ett avtagbart band som gör att de kan användas antingen som en handväska eller som en axelväska. Vi har till och med en innovativ stil med handväska, som med hjälp av ett smart system av remmar kan användas som en handväska, som bärs över handleden, som en axelväska eller som en ryggsäck. Vi har ett brett sortiment av läderväskor av mycket hög kvalitet i många olika stilar, färger och storlekar och hoppas att du kommer att kunna hitta den handväska du har letat efter.

Italienska läderväskor
Läderväska 'Formia'

Läder axelväskor


En axelväska har vanligtvis långa remmar och är utformad för att bäras över en axel. Många av våra axelväskor har också ett mindre handtag som gör att du kan bära dem som en handväska om du vill. Axelväskorna i vår butik finns i en mängd olika stilar, inklusive den ständigt populära totepåsen och shopparen.

Italienska läderväskor
'Veruno' axelväska

En totepåse, även känd som en shopper, tenderar att vara mjuk och lätt och har dubbla handtag som är ganska långa. Den faktiska väskan är vanligtvis ganska stor med en bred öppning för enkel åtkomst och mer utrymme än en genomsnittlig axelväska. Denna väskstil är perfekt för mödrar med spädbarn eller småbarn, för dagar ute när du behöver ha med dig mer än vanligt eller för en rolig dag med shopping.Italienska läderväskor
'Spoleto' axelväska

Våra andra stilar av axelväskor tenderar att ha löstagbara och helt justerbara remmar som gör att du kan använda dem på en mängd olika sätt, som en handväska, axelväskor av olika längd eller som korsväska.

Budget läderväskor


Läderväskorna i det här avsnittet finns i många olika former och storlekar, men det som de har gemensamt är att de alla har en mångsidig remkonfiguration. Denna väskstil blir alltmer populär eftersom den låter dig bära en väska på flera olika sätt, vilket är mycket bättre för din rygg och din hållning.

Italienska läderväskor
'Capri' budgetväska

De mindre väskorna i detta avsnitt tenderar att ha en lång, justerbar rem som gör att du kan bära den antingen som en axelväska (se avsnittet ovan) eller som en crossbody-väska. Crossbody-väskor är användbara på trånga platser som flygplatser, tågstationer och trånga stadskärnor. De är vanligtvis små och lätta, men tillräckligt stora för dina pengar och vardagliga saker. Skönheten i en korsväska är att den alltid är framför dig och nära kroppen, vilket gör att du har händerna fria men din väska och tillhörigheter är säkra. Våra korsväskor är alla gjorda av högkvalitativt läder vilket betyder att de inte bara är starkare utan kommer också att hålla hela livet. Denna cross body-stil är särskilt användbar när du reser med flyg eftersom det inte bara är bekvämt i den livliga flygplatsen, det är också tillräckligt liten för att stoppa i ditt handbagage när du går ombord.

Italienska läderväskor
'Lodi' budgetväska

Andra har ett litet handtag, så att du kan bära väskan som en handväska och en lång avtagbar rem som också gör att du kan bära den på axeln. En av de mest populära stilarna är en liten till medelstor väska med två fästa handtag, en kort på toppen och en lång på baksidan. Det korta handtaget gör att du kan bära det i handen, över handleden eller i armen. Den långa remmen på väskan har en blixtlås, som när du är stängd betyder att du kan bära väskan över axeln. Med dragkedjan ångrad kan du också bära den som en ryggsäck. Genial!Italienska läderväskor
'Biella' budgetväska

Andra har remmar som är utformade för att dras igenom på olika sätt vilket gör din väska till en handväska, axelväska eller ryggsäck.Italienska läderväskor
'Formia' klassisk väska

Det finns inget mer lyxigt än en högkvalitativ läderväska eller resväska, särskilt om den är designad och handgjord i Italien av det bästa toskanska lädret. Alla våra affärs- och resväskor är inte bara överlägsna i kvalitet utan har också många vackra designfunktioner som traditionella sömmar och vackra metallbeslag.

Italienska läderväskor

Läder affärsväskor


Många olika typer av väskor kan användas för affärer idag med messenger väskor och ryggsäckar som ofta ersätter den traditionella läderportföljen. Med tillkomsten av smartphones och surfplattor har män nu mer än bara en plånbok att bära med sig dagligen. Med detta i åtanke har vi inkluderat väskor och ryggsäckar i våra affärssektioner som alla är lämpliga för både män och kvinnor.

Italienska läderväskor
'San Remo' Messenger Bag

Den mer traditionella stilen av läderväskor vi har varierar från små, smala portföljer till den stora skolväskan i gammaldags stil. De kommer alla i det normala solbruna, bruna och svarta läderet som hör samman med affärspåsar, men många kommer i vackert färgat läder i färger som blått, levande rött och grönt.

Italienska läderväskor
'Viterbo' affärsväska

Många av ryggsäckarna i detta avsnitt är ganska små, men tillräckligt stora för smartphones, surfplattor, små bärbara datorer och dokument. Detta ger dem också ett dubbelt syfte eftersom de kan användas på helger och av andra skäl än arbete. Några av ryggsäckarna är dedikerade affärspåsar med kortplatser för pennor, telefoner och visitkort och är tillräckligt stora för att bära en bärbar dator i full storlek.

Italienska läderväskor
'Lucca' ryggsäck

En messenger-väska är utformad på den gamla "post" -väskan och har vanligtvis två eller tre fack och en flik i full storlek som stänger över hela väskan. Våra messenger-väskor finns i många olika storlekar, med de större som enkelt kan hålla en surfplatta och en hel del dokument, samt din telefon, plånbok och andra väsentliga saker. Våra dyrare stilar av messenger väska är gjorda av vintage läder vilket innebär att de inte bara kommer att hålla hela livet utan också kommer att se bättre ut med åldern. En mindre budväska är en mycket populär stil för män att använda dagligen, snarare än bara för arbete.

Italienska läderväskor
'Imola' Messenger Bag

Läderresväskor


Läderresväskor är en bra investering, de är starka, slitstarka och ska hålla i evighet. De finns i olika stilar, främst duffel och ryggsäck, men det finns några som är mer fyrkantiga eller rektangulära. Alla väskor i resesektionen är perfekta väskor för när du flyger. Alla våra resväskor stängs med dragkedja i full längd och har vanligtvis två extra remmar med starka spännen. Nästan alla har metallknoppar på basen för att skydda resväskan så mycket som möjligt.

Italienska läderväskor
'Jesi' resväska

Duffel resväskor är kanske den mest traditionella formen och har mycket utrymme inuti eftersom det tenderar att vara bara ett fack. De har bekväma, vadderade handtag och levereras vanligtvis med en avtagbar axelrem som gör att du kan bära den som den gamla stilväskan. Det gör dem lätta att bära på och av plan eftersom du kan använda det vanliga handtaget när du är i folkmassor och sedan bära duffelväskan på axeln när du går någon gång.

Italienska läderväskor
'Latina' Duffel Bag

Ryggsäckarna i detta avsnitt är större än ryggsäckarna i affärssektionen. De brukar bara ha ett stort fack inuti och en mängd extra fack på utsidan. Dessa extra fack gör dem till det perfekta handbagaget eftersom du kan förvara föremålen du vill ha med dig på planet på ryggsäckens utsida för enkel åtkomst och minimalt krångel. Alla våra ryggsäckar har vadderade, bekväma remmar och är lätta att bära. Som med affärsväskorna är de dyrare ryggsäckarna gjorda i slitstarkt vintageläder av hög kvalitet.

Italienska läderväskor
'Ercolano' ryggsäck


Italienska läderväskor
'Assisi' Stor, mjuk, flätad, vintage läderväska

Läderplånböcker eller plånböcker ger härligt billiga gåvor och för dem som letar efter mer extravaganta läderpresenter finns det gott om italienska läderväskor av hög kvalitet att välja mellan.

Italienska läderväskor
Toscana, hem för italiensk läderproduktion
Italienska läderväskor