Företagspresenter från Italien

Gåvor från Italien, italienska presenter, personliga presenter Italien, italienska födelsedagspresenter, julklappar från Italien

"Från början till slut; processen att hitta, kommunicera med, beställa, betala och ta emot vår beställning kunde inte ha varit en enklare & stressfri upplevelse. Jag skulle definitivt, utan tvekan, använda tjänsterna från The Italian Shop igen. Jag är ett fan!"
Peta-Ann S. (Företagets presentkund)

Italienska företagspresenter

Många organisationer letar efter ovanliga föremål som de kan ge som företagspresenter eller konferensgivningar. The Italian Shop har ett brett urval av handgjorda italienska produkter som ger perfekta företagspresenter. Våra keramik-, läder-, Murano-glas- och olivträartiklar tillverkade i Italien, varav många kan anpassas eller märkas, gör fantastiska individuella och ovanliga konferensuppgifter, allt levereras direkt från Italien

Italienska företagspresenter

Prata med oss ​​om ditt konferens, evenemangs eller andra företagspresentbehov, så kommer vi att sammanställa ett urval av alternativ du kan överväga. Vi har många produkter som kan anpassas eller märkas, vilket gör perfekta företagspresenter. Våra keramiska produkter är alla handmålade, så en logotyp eller ett meddelande kan läggas till en liten tallrik eller skål i en befintlig design, eller en unik design kan skapas, som innehåller individuella krav. Dessutom kan vissa läderprodukter stämplas, såsom nyckelringar, musmattor, kreditkortsplånböcker eller personliga arrangörer. Vissa Murano-glasartiklar som vinflaskproppar, flasköppnare eller nyckelringar kan ge utmärkta företagspresenter. Det är också möjligt att skräddarsy produkter som kan skrivas in på deras metallelement. Dessutom har vi ett sortiment av olivträprodukter som kan skrivas in med ett meddelande eller en logotyp med laser, vilket gör en verkligt unik företagspresent. Vänligen kontakta oss för att få vår broschyr 'Corporate Gifts' eller för mer information.

Läder företagspresenter

Italien har rykte om att producera några av de finaste lädervarorna i världen. Läderens höga kvalitet och en lång tradition av skickligt hantverk ger några spännande presenter till evenemang och konferenser.

Keramiska företagspresenter

Vi har ett fantastiskt utbud av färgglada, dekorativa, handmålade italienska keramik som ger några spännande möjligheter för att ge unika företags- och konferensgåvor.

Olivträ företagspresenter

Forntida olivträ, en verkligt hållbar resurs, används för att skapa våra vackra träartefakter. Inga föremål tillverkade av olivträ är någonsin identiska, vilket gör dessa företagspresenter verkligen unika.

Silke företagspresenter

Silkeproduktionen har haft en renässans i Italien de senaste åren med lokala italienska företag som återigen producerar ett brett utbud av högkvalitativa, silkeslipar, silkeslipsar, silkeslipor och sidenfickor. Dessa produkter ger underbara gåvor, med några som ger möjlighet att lägga till varumärke, till exempel företagslogotyper eller meddelanden.

Italienska arv företagspresenter

Den höga kvaliteten på italiensk design och produktion är tydlig i de antika pennuppsättningarna, bokmärkena och brevöppnarna vi erbjuder. Dessa arvsprodukter drar en linje tillbaka till de traditionella värdena från det förflutna. De är en bestående påminnelse om vad som gör det italienska samhället så värdefullt.

Diverse företagspresenter

Gåvor från Italien, italienska presenter, personliga presenter Italien, italienska födelsedagspresenter, julklappar från Italien

Vi kan också erbjuda standardutbudet av mindre artiklar som pennor, muggar och polotröjor.

Uppåtpil